DESIGN FÖRÄNDRAR VÄRLDENVälkommen på Designstafett i Göteborg den 22 novemberLyssna till några av designens främsta företrädare som frågar ut varandra under en förmiddag på HDK i Göteborg. Anmäl dig på design-s.seAli Davoodi, kreatör & initiativtagare till Artmadethis, Miksajo & Fresh FishAnna Lidström, konstnärlig ledare för re:textile, samt doktorand inom sustainable fashion på TextilhögskolanSofie Campanello & Catharina Dahl Palmér, Arkitekt SAR/MSADag Holmgren, designer MSD Svenskt AluminiumLisa Careborg, Creative Director, Happy F&BDesign S-juryns ordförande Lisa LindströmNoel Braganza, Design Director, The Techno CreativesModerator: Ewa Kumlin, Svensk Forms vdDesign S – Swedish Design Awards är Sveriges främsta och bredaste designutmärkelse som hela designbranschen står bakom. Utmärkelsen riktar sig till professionella designer, formgivare, arkitekter, enskilda utövare, producenter och företag som arbetar med design och form i bred bemärkelse. Anmäl ditt bidrag senast den 18 februari 2018.Utmärkelsen presenteras av Svensk Form i samarbete med:Svenska Fönster (huvudsponsor), Svenskt Aluminium (sponsor), Lauritz.com (partner), ASFB – Association of Swedish Fashion Brands, Design Region Sweden, Konsthantverkscentrum, SVID – Stiftelsen Svensk Industridesign, Svenska Tecknare, TMF – Trä- och Möbelföretagen, BNJ & Co.#design_s #svenskform #designtävling #svenskafönster #svensktaluminium #lauritzdotcom @alidavoodi @retextile @happy.fb.se @lindstrom_lisa @technocreatives @anotherblog.se #hdk @hdksweden

DESIGN FÖRÄNDRAR VÄRLDENVälkommen på Designstafett i Göteborg den 22 novemberLyssna till några av designens främsta företrädare som frågar ut varandra under en förmiddag på HDK i Göteborg. Anmäl dig på design-s.seAli Davoodi, kreatör & initiativtagare till Artmadethis, Miksajo & Fresh FishAnna Lidström, konstnärlig ledare för re:textile, samt doktorand inom sustainable fashion på TextilhögskolanSofie Campanello & Catharina Dahl Palmér, Arkitekt SAR/MSADag Holmgren, designer MSD Svenskt AluminiumLisa Careborg, Creative Director, Happy F&BDesign S-juryns ordförande Lisa LindströmNoel Braganza, Design Director, The Techno CreativesModerator: Ewa Kumlin, Svensk Forms vdDesign S – Swedish Design Awards är Sveriges främsta och bredaste designutmärkelse som hela designbranschen står bakom. Utmärkelsen riktar sig till professionella designer, formgivare, arkitekter, enskilda utövare, producenter och företag som arbetar med design och form i bred bemärkelse. Anmäl ditt bidrag senast den 18 februari 2018.Utmärkelsen presenteras av Svensk Form i samarbete med:Svenska Fönster (huvudsponsor), Svenskt Aluminium (sponsor), Lauritz.com (partner), ASFB – Association of Swedish Fashion Brands, Design Region Sweden, Konsthantverkscentrum, SVID – Stiftelsen Svensk Industridesign, Svenska Tecknare, TMF – Trä- och Möbelföretagen, BNJ & Co.#design_s #svenskform #designtävling #svenskafönster #svensktaluminium #lauritzdotcom @alidavoodi @retextile @happy.fb.se @lindstrom_lisa @technocreatives @anotherblog.se #hdk @hdksweden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Refresh